• Σκολίωση ή Κύφωση:

  Υπάρχει λύσηνέος κορμικός κηδεμόνας

  4ης γενιάς Crass Chenneau

  ψηφιακής τεχνολογίας

  ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακός έλενχος
  Read More
 • Δωρεάν Πελματογράφημα

  Ορθοτικά πέλματαψηφιακής τεχνολογίας
  από ρομποτικό C.N.C.από EVA 3pcs
  με χρήση CAD CAM
  Read More
 • ORTHOAnalysis Lab

  Εργαστήριο Ορθοπεδικής Αποκατάστασηςγια την εξυπηρέτηση των ασθενών του, διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες σειρές αναπηρικών και ορθοπεδικών ειδών σε ειδικές τιμές.
  Ψηφιακή ανάλυση σε τακτά χρονικά διαστήματα
  Read More
 • Η εγγύηση μας μετουσιώνεται σε πράξη

  Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσειςΆριστα εκπαιδευμένο προσωπικό
  Συνεχή ανανέωση του εργαστηριακού εξοπλισμού
  Διάθεση και αφοσίωση στον σκοπό μας

  40+ επιστημονικοί σύμβουλοι
  Read More
 • Εργαστήριο Ορθοπεδικών & προθετικών εφαρμογών

  Συνεχής παρακολούθηση ασθενούς.Γραπτές οδηγίες
  Κινητική ανάλυση βάδισης
  Δωρεάν πελματογράφημα.
  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Καλώς ήλθατε στο ORTHOAnalysis Lab !!!

Το Κέντρο Ορθοπεδικής Φροντίδας ORTHOAnalysis Lab έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με τα ποιο σύγχρονα μέσα ψηφιακής τεχνολογίας όπως ο δυναμικός πελματογράφος για την κινητική ανάλυση βάδισης, το σύστημα CAD/CAM για την 3D απεικόνιση της Σ.Σ. C.N.C. ρομποτικό για απόλυτη ακρίβεια στις ορθοτικές και προθετικές κατασκευές.Τεχνολογία που παρέχει πολυεπίπεδες εμβιομηχανικές μετρήσεις, τρισδιάστατες απεικονίσεις και σίγουρο αποτέλεσμα στην ορθοπεδική αποκατάσταση. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έγκυρες πληροφορίες για θέματα ορθοπεδικής αποκατάστασης, καθώς και ειδικά θέματα προσθετικής και ορθοτικής.Θα βρείτε επίσης, πληροφορίες για το εργαστήριό μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πολλά κλινικά περιστατικά που έχουν αντιμετωπιστεί στο κέντρο μας και αφορούν διάφορες περιπτώσεις ορθοπεδικής αποκαταστάσεων, απο τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες και πολύπλοκες. 

Ο εξειδικευμένος στη Γαλλία, Ορθοπεδικός τεχνικός προσθετικής και Ορθοτικής και μέλος της I.S.P.O. "INTERNATIONAL SOCIETY FOR PROSTHETICS AND ORTHOTICS" κ. Κρασσάς Μιχάλης CPO, καθώς και η γραμματέας και βοηθός εργαστηρίου κ. Χριστάκη , είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία..

Η πολυετής εμπειρία, οι εξειδικευμένες γνώσεις, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση, καθώς και το ειλικρινές και ανθρώπινο ενδιαφέρον προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, βοηθούν στην προσπάθεια μας για την εξεύρεση της καλύτερης, κατά περίπτωση, λύσης στα ποικίλα ορθοπροσθετικά και εμβιομηχανικά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

 

Δωρεάν Πελματογράφημα

Otto Bock

OSSUR

Τεχνητό δέρμα


Bionic Technology

INTERNATIONAL SOCIETY FOR PROSTHETICS AND ORTHOTICS